Nyári tábor 2020 augusztusában.

Nyári tábor =

 új barátok + élmények

folytasd velünk a nyári élményeket.

Mit kell tudnod?

 Gyere velünk  egy szuper nyári táborba. Szerezz új barátokat és élményeket. Küldd el szabira szüleidet.  Eleget voltál már otthon. Ne telljen el ez a nyár sem egy klasszikus augusztusi  nyári táborozás nélkül. Van kedved? Mert mi már nagyon készülünk. gyere velünk ismét. és ha idpben jelentkezel 20 % kedvezmény mellett még egy Holiday-maker polót is adunk ajándékba. 

Első osztályú szórakozás lesz

minden ami egy táborhoz kell

Idén is azon leszünk, hogy az elmúlt éve kösszes élményét és tapasztalatát beleadjuk, hogy a lehető legjobban érezd magad.

Étel- ital és társaság

mindent mi adunk.

Ha kisinasokkal nem is, de minden földi jóval készülünk, hogy mindig teletudjuk tömni a gyomrodat a legjobb ételekkel.

Teljes biztonságban leszel.

vigyázunk az egészségedre

Veled együtt mis is átéltük a karantént, és minden szükséges biztonsági és higiéniai  lépést és  feleszrelést leszerveztünk.

Hogyan készülünk?

A korona vírus miatt minden szükséges biztonsági lépést megtettünk és megteszünk, hogy a lehető legnagyobb biztonságban táborozzunk. Gondoskodunk a megfelelő higiéniai és fertőtlenítési, orvosi feltételekről. 

Mi lesz ha befizettem és megint jön a vírus?

Ez egyikünknek sem lenne jó, de megtörténhet. A jelentkezőknek minden héten küldünk levelet, az aktuális fejleményekről. A befizetett jelentkezésekkel 2 dolog történhet.

1.  Amennyiben a vírus miatt az utolsó pillanatban lefújják a tábort, akkor visszaadjuk a befizetett pénzeket ( vis major esetén).

2. amennyiben nincs közvetlen vírusveszély, de Ti mégis meggondoljátok magatokat vagy esetleg lebetekszik valaki, a jelentkezés előtti hétig a befizetést visszaadjuk, vagy felhasználhatod egy másik táborban.

A tábor előtti utolsó 5 napban már pénzt visszaadni ne mtudunk sajnos. ( nekünk sem engedik.-))


Rólunk

SZERETJÜK, AMIT CSINÁLUNK.

A Holiday Maker közösségi kikapcsolódási lehetőséget nyújt mindazok számára, akik megunták a hétköznapok szürke forgatagát és természetközeli élményekre vágynak.

Péter

“A gyermekkori kirándulások, izgalmas kalandok a természetben mély nyomot hagytak bennem. Ezeket az élményeket szeretném visszaadni a nálunk táborozó gyerekeknek. Formatervezőként a kreatív, ötletes dolgokért felelek.”

Dávid  

"Több éve dolgozom a HolidayMaker táboroknak. Vezetőként kezdtem, majd a programok fejlesztésében is segítettem, most pedig már a szervezési feladatokból is kiveszem a részem."

Balázs

“Gyermekkorom óta keresem a kihívásokat. Azért fogtunk bele a testvéremmel a HolidayMaker megalkotásához, aki hasonló kalandor, mint én, hogy hasonló élményekben részesítsük mindazokat, akik a programjainkat választják.”

Erik

“5 éve dolgozom gyerekek között és nagyon fontosnak tartom, hogy az új generáció olyan élményekkel is gazdagodjon, amire felnőtt fejjel mosolyogva gondol majd vissza.”

jelentlezz most még kedvezménnyel.

Szeretnénk, ha idén  együtt töltenénk egy kis időt a nyárból, amikor a semmi másra nem kell figyelnünk, csak arra, hogy jól érezzük magunkat.


Szerezd meg a  20% kedvezményt és jelentkezz. De ne halogasd sokat, mert lassan lejár az idő a kedvezményes jelentkezésre. (2020.07.20)


1091 Bp. Üllői út 121.

0620 2114196