Most van csak igazán szüksége közösségi élményekre

Közeledik a május vége, tehát vele együtt szokásosan a gyerek nap is. Viszont, ha visszanézünk az elmúlt időszakra, akkor csak egy dolgot tudunk megállapítani, hogy nem egy átlagos tavaszt tudtunk magunk mögött. Mindannyiunk számára megviselő volt, de ez még hatványozottabban igaz a gyerekekre. A kijárási korlátozás miatti változások őket érintették az egyik legérzékenyebben. Egyik napról a másikra megszűnt az iskolai oktatás, ezzel együtt az osztálytársakkal való találkozásnak a lehetősége, miközben alkalmazkodni kellett az online oktatás nehézségeihez. Emellett még a mozgási lehetőségek is lecsökkentek, így rengeteg energia gyűlt fel bennük. Itt az ideje, hogy újra a pozitív benyomásokra koncentráljunk. Erre majd a nyár remek lehetőséget fog nyújtani, amire már most fel tudunk készülni.

Milyen megoldást kínál a HolidayMaker?

Olyan egy hetes, bentlakásos táborokkal készülünk, ahol a résztvevők felszabadultan élhetnek meg izgalmas kalandokat, mint a tűzrakás, sátorban alvás vagy a természettel való együttélés. Fiatal vezetőink segítségével a résztvevők is megtapasztalhatják, hogy mind egyénileg, mind csoportosan legyőzhetőek az akadályok a megfelelő tudással és magabiztossággal. Minden általános iskolai korú gyermeket sok mozgás, játék és kihívás vár. A résztvevőkre gyakorlott és tapasztalt munkatársaink vigyáznak, akik a fennállásunk öt éve alatt többször bizonyították már rátermettségüket, miközben több száz gyereknek nyújtottunk nyári vakációt, több mint húsz turnusban. A nyolc fős, időjárásálló sátrakat pedig, mi biztosítjuk hozzá. Nektek csak a hálózsákról és a matracról kell gondoskodnotok.

Rengeteg izgalmas program vár Rá!

Kincskeresés, bátorságpróba, számháború, méta, kézműves program, kirándulás, és még megannyi más meglepetés... A táboroknak a különleges élővilággal rendelkező, Budapest határában lévő, tízhektáros Juliannamajor ad majd otthont. Foci- és röplabdapályával, sátrazási lehetőséggel és kiszolgáló épületekkel (mosdó- illetve fürdőhelyiség, konyha).

Hozzájárulunk mi is, hogy megszülethessen az életre szóló emlék!

Ha május 31-én éjfélig jelzed a részvételi szándékodat 15%-os kedvezményt biztosítunk (50.000 forint helyett 42.500 forint) a számodra. Ehhez nem kell mást tenned mint, hogy rákattintasz az "Ajándékozom" gombra, és kitöltöd a jelentkezési űrlapunkat.

És ez nem minden! Gyermeknap alkalmából mi is kedveskedni szeretnénk mindazok számára, akik a HolidayMaker Kalandor tábort választják, ugyanis egy doboz különleges édességet küldünk a számukra.

holiday maker blog

Szeretnék élményt ajándékozni!

Kattints a gyereknapi kedvezményért, és ajándékba finom meglepetést is kapsz.