Válaszd ki a nyári tábort

Olyan kalandtáborok várnak, ahol, felszabadultan élheted meg a természet adta kihívásokat, olyan közösségben, ahol együtt tudjátok megélni a sikerélményeket. Sok mozgás, játék és szabadság vár Rád bentlakásos táborainkban.


A kedves, hozzáértő , felkészült szervezők rengeteg élményt szereztek a gyerekeknek. A gazdag programválaszték mellett csodás környezetben, biztonságban tudhattam a gyermekeimet.

(szülői visszajelzés).

Nyári bentlakásos kalandtáborok, élmények

 • Kalandor Tábor

  50,000Ft
  Ezt a tábort olyan vagány fiataloknak ajánljuk, akik szívesen kimozdulnak a hétköznapok zajából, és töltenek el közel egy hetet a természet közelében.

  7-14 éves kalandvágyó gyerekeknek, akik szívesen szembenéznek a korosztályuknak megfelelő kihívásokkal, mint a tűzrakás, sátorban alvás vagy a természettel való együttélés. Ebben fiatal vezetők lesznek segítségükre, akik maguk is többször végigéltek már hasonló helyzeteket. A résztvevők megtapasztalhatják, hogy mind egyénileg, mind csoportosan legyőzhetőek az akadályok a megfelelő tudással és magabiztossággal.

   

   

 • Sporttábor

  75,000Ft

  4*7 fő, több különböző sportágban ki tudja próbálni magát

  Melyben segítségükre négy különböző sportág válogatott játékosai lesznek. Az alap sportágak, melynek ott lesznek képviselői: úszás, atlétika, karate, evezés.

 • Túlélőtábor

  Szívesen kipróbálnád, hogy hogyan tudnál túlélni a természetben? Mi most megadjuk a lehetőséget arra, hogy ezt biztonságos környezetben kipróbáld!

 • Vizi kalandor tábor

  58,000Ft

  Adrenalinnal és izgalommal telített hét vár Rád.

  Ha 10-16 éves vizet kedvelő fiatal vagy, aki szívesen próbálja ki magát a kajak-kenu világában, akkor itt a helyed.

  A biztonságot az Építők Kajak Kenu Club biztosítja, amely több világ- és olimpiai bajnokot adott Magyarországnak. Emellett lesz program a Hajós Alfréd uszodában, illetve a Palatinuson is.

+36 (20) 238 2928

Táborokkal, szervezéssel kapcsolatban