Válaszd ki a nyári táborod

A HolidayMaker egyet jelent a kalanddal. Itt egy olyan közösségben élheted meg a természet adta kihívásokat, amely minden helyzetben támogat, így garantálva a sikerélményt.


Mit tartok a táborotok erősségének? A fiatal szervező csapatot, a gyerekek életkorának megfelelő programokat, és a nagyon élvezetes csapatépítő játékokat.

(szülői visszajelzés).

Nyári napközis kalandtáborok, élmények

 • Felfedező tábor

  30,000Ft
  Ezt a tábort olyan vagány fiataloknak ajánljuk, akik szívesen kimozdulnak a hétköznapok zajából, és töltenek el közel egy hetet a természet közelében.

  Olyan 7-14 éves kalandvágyó gyereknek, akik szívesen szembenéznek a korosztályuknak megfelelő kihívásokkal, mint az akadályverseny, a méta vagy a természettel való együttélés. Ebben fiatal vezetők lesznek segítségükre, akik maguk is többször végigéltek már hasonló helyzeteket. A résztvevők megtapasztalhatják, hogy mind egyénileg, mind csoportosan legyőzhetőek az akadályok a megfelelő tudással és magabiztossággal.

Nyári bentlakásos kalandtáborok, élmények

 • Kalandor Tábor

  50,000Ft
  Ezt a tábort olyan vagány fiataloknak ajánljuk, akik szívesen kimozdulnak a hétköznapok zajából, és töltenek el közel egy hetet a természet közelében.

  7-14 éves kalandvágyó gyerekeknek, akik szívesen szembenéznek a korosztályuknak megfelelő kihívásokkal, mint a tűzrakás, sátorban alvás vagy a természettel való együttélés. Ebben fiatal vezetők lesznek segítségükre, akik maguk is többször végigéltek már hasonló helyzeteket. A résztvevők megtapasztalhatják, hogy mind egyénileg, mind csoportosan legyőzhetőek az akadályok a megfelelő tudással és magabiztossággal.

   

   

 • Sporttábor

  75,000Ft

  4*7 fő, több különböző sportágban ki tudja próbálni magát

  Melyben segítségükre négy különböző sportág válogatott játékosai lesznek. Az alap sportágak, melynek ott lesznek képviselői: úszás, atlétika, karate, evezés.

 • Túlélőtábor

  Szívesen kipróbálnád, hogy hogyan tudnál túlélni a természetben? Mi most megadjuk a lehetőséget arra, hogy ezt biztonságos környezetben kipróbáld!

 • Vizi kalandor tábor

  58,000Ft

  Adrenalinnal és izgalommal telített hét vár Rád.

  Ha 10-16 éves vizet kedvelő fiatal vagy, aki szívesen próbálja ki magát a kajak-kenu világában, akkor itt a helyed.

  A biztonságot az Építők Kajak Kenu Club biztosítja, amely több világ- és olimpiai bajnokot adott Magyarországnak. Emellett lesz program a Hajós Alfréd uszodában, illetve a Palatinuson is.