Ismerd meg történetünket

Minden úgy kezdődött, hogy mi is szerettünk sportolni, mozogni, kirándulni, közösségben lenni...

14

Nyári táborunk


286

Elégedett szülő


Kik vagyunk?

Várdai Balázs

“Gyermekkorom óta keresem a kihívásokat. Azért fogtunk bele a testvéremmel a HolidayMaker megalkotásához, aki hasonló kalandor, mint én, hogy hasonló élményekben részesítsük mindazokat, akik a programjainkat választják.”

Várdai Péter

56212_168903236463406_7272055_o
“A gyermekkori kirándulások, izgalmas kalandok a természetben mély nyomot hagytak bennem. Ezeket az élményeket szeretném visszaadni a nálunk táborozó gyerekeknek. Formatervezőként a kreatív, ötletes dolgokért felelek.”

Koós Erik

“5 éve dolgozom gyerekek között és nagyon fontosnak tartom, hogy az új generáció olyan élményekkel is gazdagodjon, amire felnőtt fejjel mosolyogva gondol majd vissza.”

Veszner Dávid

"Több éve dolgozom a Holiday-Maker táboroknak. Vezetőként kezdtem, majd a programok fejlesztésében is segítettem, most pedig már a szervezési feladatokból is kiveszem a részem."

Megbízható társa a szülőnek

Holiday-Maker kalandtáborok

A Holiday-Maker táborai egy olyan hely, ahol a gyerekek először próbálkoznak dolgokkal. Talán a sátorban alvás. Talán az evezés. Talán az otthontól való távolság. A problémák önálló megoldásának megtanulása az első lépés a gyermek számára, hogy megtanulja az ellenálló képességet és az önellátást, amelyek segítenek gyermekének sikeresen eligazodni a serdülőkor növekvő fájdalmaiban.

Rendkívüli dolgokra törekszünk

IMG_2158

A jelentkezők:

🟢érzékenységeiről, allergiájáról kikérdezzük a szülőket.

🟢egyedi igényeire vonatkozóan is felkészülünk.

🟢 részére napi 5x, egészséges étkezést biztosítunk.

🟢korosztályuknak megfelelő alvási mennyiséget biztosítunk

🟢táborhelyre történő eljutásában, igény szerint, segítséget tudunk nyújtani

A tábori programunk teljes mértékben magával ragadó élmény egy átgondoltan kialakított gyerekközpontú világban, ahol mindent oktatók és ifjúságfejlesztő szakemberek csapata szervez, akik a gyerekek egész fiatal kori énjét szeretnék kihozni és fejleszteni.

Munkatársaink:

kiválasztásakor mindig figyelemmel vagyunk arra, hogy megfelelő táboroztatási tapasztalattal rendelkezzen az, aki velünk dolgozik.

felkészítését gyermekpszichológus segíti, hogy a táborban kialakuló konfliktushelyzeteket, mindig megfelelőképpen tudják kezelni, ezzel garantálva:
🟢a nyugodt kalandozást
🟢a táborspecifikus félelmek oldását
🟢együttműködési nehézségek kezelését
🟢stresszkezelés alapjainak és eszköztár játékos ismertetését

munkáját a táborok ideje alatt, gyermekpszichológus távfelügyelettel is segíti.

életmentési tanfolyamon is részt vesznek, hogy ne csak mentálisan, hanem fizikálisan is óva legyenek a résztvevők.

szakértői segítséget kapnak, minden speciális program megtartásához (pl. evezés, vitorlázás, aerobikozás)

Megvédjük gyermekét a modern élet stresszétől, és célunk egy olyan kultúra megteremtése, ahol a gyerekek tudják, hogy fizikailag és érzelmileg is biztonságban vannak. Ha megpróbálsz valami újat kipróbálni és önmagad lenni, nem tűnik olyan nagy kockázatnak, ha tudod, hogy biztonságban vagy.

Nincs helye az unalomnak

🟢kétféle tematikában indítunk napközis-, három félében pedig bentlakásos turnusokat.

🟢a csapatépítő programjainknak köszönhetően, ha egyedül is érkezik valaki, biztosan nem érzi magát egyedül.

🟢a mozgás központi szerepet kap táborainkban, hogy az év közben felgyülemlett energiát, itt ki tudják engedni a résztvevők.

🟢programjaink megalkotásakor figyelemmel vagyunk arra, hogy az élvezeti értéke mellett, sikerélményt is adjon a résztvevőknek azáltal, hogy a közösség erejét kihasználva olyan eredményeket is el tudnak érni, amit önmagukról nem is gondoltak volna.

🟢a korosztályuknak megfelelő kihívásokkal várjuk a résztvevőket.

Célunk, hogy táborozóinkat segítsük boldog, egészséges, gondoskodó, független, produktív fejlődésükben, és barátok szerzésében.

IMG_2160

A megfelelő helyre kerülnek, a táborhelyeink:

🟢minden egészségügyi előírásnak megfelelnek, ezzel biztosítani tudjuk a megfelelő egészségügyi hátteret.

🟢egészségügyi felszereléssel ellátottak (vírus helyzetre is).

🟢konyhával, fürdővel, mosdóval, fedett közösségi térrel rendelkeznek.

🟢természetközeliek, így alkalmasak a mozgásos programjaink levezetésére is.

🟢külön helyet biztosít a lány és fiú résztvevőknek.

Fizikai és érzelmi biztonságot nyújtunk táborozóink számára, miközben segítjük táborozóink függetlenségüknek és önállóságuknak fejlődését.Szórakoztató élményeket nyújtunk a hagyományokban, a tábori szellemben és a jó értékekben.

IMG_2153

Azon sem kell törnie a fejét, ki fogja rögzíteni az eseményeket

Igaz a táborainkban a telefonokat nap közben beszedjük, hogy a gyerekek ne azzal foglalkozzanak, hogy a legújabb mobilos játékokat fedezzék fel, a közösség által nyújtott élmények helyett, de minden táborunknak van egy kijelölt munkatársa, akinek az a feladata, hogy semmilyen fontosabb pillanat ne maradjon megörökítés nélkül.

Technikai repertoárunk igen színes, így a lehetőség adott lesz, hogy résztvevőink sokszínű emlékekre tegyenek szert.

Ösztönözzük az együttműködést, az erőfeszítéseket, a vezetői képességeket, a bátorságot, a felelősséget, a növekedést, a kreativitást, a szellemet, a megosztást és a függetlenséget. Szeretnénk boldogságot és örömet szerezni a gyermekek számára. Ezen értékek megerősítése segít a gyerekeknek felismerni az utat, amely ezekhez a magas célokhoz vezet.

💚Mindezt úgy, hogy már több száz gyerek nyári élményeiről gondoskodtunk.💚

Az életet megváltoztató tapasztalatok és kapcsolatok révén segíteni a fiatalokat abban, hogy felfedezzék lehetőségeiket.Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a felfedezés, a tanulás és a növekedés lehetőségét támogató környezetben.Tartós kapcsolatokat építünk és támogatjuk egymást.