Ismerd meg történetünket

A program kitalálója Kucsera Gábor, kétszeres világbajnok, többszörös Európa-bajnok, olimpikon kajakozó, és főállású családapa, valamint Várdai Balázs a HolidayMaker alapítója, aki több mint 10 éve foglalkozik gyerektáboroztatással. Gábor régóta dédelgetett álma, hogy figyelmet fordítson azokra az értékekre, amelyeket ő maga is megtapasztalt a nagymamájánál, a vidéken töltött nyári szünetekben. Ezért fogott össze a Holiday-Maker csapatával, akik az elmúlt négy év alatt több tucat gyermek tábort tudnak már a hátuk mögött, és hozták együtt létre a KucsiTanyát.

14

Nyári táborunk


286

Elégedett szülő


Kik vagyunk?

 

Kucsera Gábor

Kucsera Gábor vagyok, 39 éves, kétszeres világbajnok, többszörös Európa-bajnok, olimpikon kajakozó, és főállású családapa. Régóta dédelgetett álmom, hogy figyelmet fordítsak azokra az értékekre, amelyeket magam is megtapasztaltam a nagymamámnál, a vidéken töltött nyári szünetekben. Ezért vágtam bele a KucsiTanya létrehozásába.

Várdai Balázs

2013 óta foglalkozom szabadidős programok szervezésével, köztük gyermek táboroztatással. Azóta számtalan esemény megszervezésében, és több mint 800 gyerek nyári élményeiben vállaltam szerepet. Gáborral a legfontosabb szempontokban egyezik az elképzelésünk a minőségi programszolgáltatásról, ezért is csatlakoztam örömmel ehhez a projekthez.
 

Állandó segítőink

Urbán Adrienn

Mindig is örökmozgó voltam és imádtam szerepelni. A tánc a zene és a sport folyamatosan az életem része volt és az is a mai napig. Nagyon szeretem az állatokat, a természetet és a környezetvédelem is a szívem csücske. A gyerkőcökkel hamar megtalálom a hangot mivel én is imádok gyerek lenni természetesen a megfelelő komolyság mellett. Fontosnak tartom, hogy ebben a rohanó digitális világban néha le tudjunk csendesedni és értékelni tudjuk a természet adta kincseinket.